Image

Meedenken

Geestwater is een project in ontwikkeling. Daarom nemen we graag de toekomstige bewoners, omwonenden en ondernemers mee in de planvorming. Hiervoor organiseren wij meerdere contactmomenten. De beslissingen die uit deze momenten volgen vind je terug op deze pagina. Wil je ook meedenken? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief! Zo ben je als eerste op de hoogte van alle momenten waarop jij je mening kan geven.

In de online-informatiebijeenkomst over Geestwater op 15 september zijn de visie en de kernwaarden voor de nieuwe woonwijk gepresenteerd. De belangstelling was groot en er zijn veel vragen gesteld. Ben je niet in de gelegenheid geweest om bij de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn? De vragen én antwoorden zijn verwerkt in een Q&A, via de blauwe knop hiernaast kun je alle antwoorden teruglezen.

In de enquête van Geestwater vroegen we geïnteresseerd en omwonenden naar hun visie over het plan. Geestwater ligt op steenworp afstand van het dorpshart van Lisse en vlakbij verschillende uitvalswegen. Geestwater is de laatste uitbreidingswijk van Lisse en daar willen we iets bijzonders van maken. Met jullie inbreng werken we verder aan de ontwikkeling van een fijne woonomgeving.